Skönhets tips!





5 Skönhets tips!
För en bättre känsla i kroppen, finare hy och glänsande vackert hår!

1. Spikmattan - Bra för dig som ofta stressar, sover dåligt, har låg energi, muskelspänningar, stelhet, tillfällig smärta i ryggen eller nacken, eller om du behöver en bättre och djupare vila.
Den violetta färgen står för meditaiton, andlighet, intution och klarhet.
Den gröna färgen för harmoni, balans, förnyelse och healing.


2. Aloe Vera scrub - Bra för huden för att aloe vera tillför huden lugn, och scruben rensar och peelar huden, välj en scrub med korn i, för att må en djuprensande effekt.

3. Absolute blonde Shampoo -  För att håret ska se bra ut oavsett naturellt eller färgat blond färg. För att få bort den metalliska och matta toner, som kan orsakas av vatten och sol. Schampoot gör så att håret ser glansigt och levande ut.

4. Daily scrub - Har man problem med pormaskar eller finnar, kan man använda sig av denna kräm morgon och kväll, och efter bara ett par dagar ser man tydliga ( väldigt tydliga ) resultat. Jag känner resultat bara efter en enda natt! Neutrogenas Visibly clear blackhead scrub innehåller salicylsyra som ger en mild rengöring, men som samtidigt går in på djupet. Scruben går in /ner i porerna och tar bort olja, fett och smuts. För att ge en bestående ren och fin hy. Fukta ansiktet och löddra upp krämen i handen, sedan masserar du in krämen med cirkelrörelser i hela ansiktet. Se dock upp för det känsliga området runt ögonen.

5. Garnier respons inpackning - En inpackning som innehåller pärlemo och körsbärsextrakt, tillför fukt utan att tynga ner håret och eftersom den inte innehåller direkta oljor, så blir håret inte fett av inpackningen ( vilket många tror), Doftar dessutom oerhört gott!

5  tips som gör att jag mår bra och blir pigg!
Hope, it helped you a bit!

Puss&Kram!


Kommentarer
Postat av: simone

SV:Joo.. jag har gjort min design själv :)

2009-11-08 @ 22:17:25
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

häärligt =)



senaste tjejen som vann tävligen var oxå en sån tjej "som aldrig vinner", så alla har tur då och då :)

2009-11-08 @ 22:59:08
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0